Freelancesælger

Hermann Salg & Events har mange år erfaring med salg. Jeg tager opgaver ind løbende og er altid klar på en lytter omkring dit projekt. Herunder kan du se nogle udvalgte referencer på salgsopgaver jeg pt beskæftiger mig med - du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for en snak om dit salgsprojekt.

I øjeblikket har jeg opgaver inde for Tinghallen A/S i Viborg, hvor jeg sælger deres erhvervsklub på freelance basis. Det samme gør sig gældende i Viborg Golfklub, hvor jeg varetager salget af sponsorater, samt erhvervsklubben. Sidste område er salget af infostanderne, som står ved byens indfaldsveje i Viborg. Dette salg varetages på freelance basis for kunde i Viborg. Desuden tilbyder jeg virksomhedsgaver op til jul og andre større begivenheder. Her kan jeg tilbyde unikke gaveartikler til skarpe priser. Alle gaver leveres flot indpakket til aftalt tid.

Viborg Golfklub

  Provisionsaftale

Vi kan lave en provisionsbaseret salgsaftale, hvor jeg modtager provision ud fra de salg jeg formidler .

  Fast pris

Ønsker du på forhånd at kende til dine salgsudgifter, kan vi indgå en fastprisaftale, hvor prisen ligger fast i hele salgsperioden.

Har du en opgave?

Jeg tager kun salgsopgaven, hvis vi mener der er en ide i det for begge parter. Vi starter med et uforpligtende møde, hvor vi afstemmer vores forventninger, og derefter planlægger vi sammen salgsprocessen.

Kontaktoplysninger