Mit navn er Claus Hermann - indehaver af Hermann Salg & Events

I dag arbejder jeg til dagligt som Kommerciel Chef for Tinghallen A/S.

Tidligere var mine primære arbejdsområder freelancesalg og opbygning af events. Jeg har tilbudt min ekspertise til små og mellemstore virksomheder, og benytter mig blandt andet af mit store netværk, som jeg gennem tiden har opbygget gennem sportsverdenen og tidligere jobs.

Jeg arbejder hver dag på at yde den bedste service til alle, jeg møder. Jeg har det ganske enkelt bedst, når jeg ved, at mine kunder har fået den bedst muligt hjælp, hvad enten det er en spinning event hvor der skal fundraises penge, en fodboldrejse til England eller en salgsopgave for en af byens virksomheder.
 
Min erfaring dækker bredt, og det er én af mine styrker i dag. Jeg er udlært i tøjbranchen og har i flere år drevet egen butik i gågaden. En årrække var jeg ansat hos byens fodboldhold med ansvar for salg og kommerciel udvikling. Men selvstændigheden trak og søgeportalen Best of Viborg blev næste station. Pr. 1. oktober 2019, blev stafetten på Best of Viborg givet videre til Jørn Simmenæs, som også driver Best of konceptet i mange andre byer. Pr. 1. maj 2019 tog jeg ansættelse som Kommerciel Chef for Tinghallen A/S, og driver Hermann Salg & Events i begrænset omfang.

 
Jeg tilbyder dog sideløbende rådgivning og støtte til netop din event, dog i begrænset form.

Jeg tilbyder...

FREELANCE SALGSOPGAVER.
EVENTARRANGØR.
REJSER.

  Mine referencer
    Kommerciel Chef i Tinghallen A/S

  • Indehaver af Hermann Salg & Events
  • Indehaver af søgeportalen bestofviborg.dk
  • Salgschef hos Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S
  • Indehaver af Adam Jeans Dept.
  • Udlært hos Tøjeksperten Døssing i Viborg

Giv mig et kald på tlf. 22 30 39 30