Planlægningen gør en god rejse bedre

Når du skal ud at rejse, kræver det grundig forberedelse, for at oplevelsen bliver god. Hvor går rejsen hen, hvad er formålet og hvilket prisleje har vi at gøre med? Det er vigtige faktorer, som vil være godt at få en afklaring på forud for planlægningen.

Fodboldrejser

Jeg har specialiseret mig i fodbold- og golfrejser qua mine egne interesser, men hjælper også gerne med kulturelle storbyferier.

Jeg kan huske første gang, jeg selv skulle til fodbold i England. Det var en kæmpe oplevelse. Og så var det ikke engang mit favorithold, jeg skulle se!

Sidenhen har der været et utal af ture i hele verden og de oplevelser og erfaringer jeg har med mig derfra, vil jeg gerne give videre gennem Hermann Salg & Events. Rejseplanen laver vi i fællesskab, og via seriøse agenter har jeg adgang til alle de store klubber i England, Spanien, Italien og Tyskland. Nogle gange kan destinationen være en udfordring, og i givet fald har jeg gode samarbejdspartnere, der måske kan hjælpe.
 

Golfrejser

Golfrejser laves primært til Costa Del Sol, hvor jeg samarbejder med Brian Nielsen Golf. Også her kan du regne med den rigtige pris og stor erfaring fra området. Derudover kan det anbefales at besøge vores nære naboer - Sverige og Tyskland. Rejsetiden er overkommelig, og med flotte baner kommer du rigtigt langt i golfsæsonen.

Vil I undgå at bruge alt for megen tid på at finde den rigtige destination, planlægge indholdet og alt det praktiske, så overvej at kontakt mig - alle forespørgsler er velkommen, og jeg svarer hurtigt på disse.

Fodboldrejser til England, Spanien og Tyskland

Golfrejser

Fodboldrejser

Oplev stemningen på et af de store stadions rundt i Europa. Jeg har stor erfaring med fodboldture til England, Tyskland og Spanien.

Golfrejser

Ta´ud og nyd de flotte baner og det skønne klima. Hvad med en tur til det sydlige Spanien - godt klima, perfekte baner og skøn kultur?

Hermann Salg & Events har nr. 2486 hos Rejsegarantifonden