Mit navn er Claus Hermann - indehaver af Hermann Salg & Events

Mine primære arbejdsområder er freelancesalg og opbygning af events. Jeg tilbyder min ekspertise til små og mellemstore virksomheder, og benytter mig blandt andet af mit store netværk, som jeg gennem tiden har opbygget gennem sportsverdenen og tidligere jobs.

Jeg arbejder hver dag på at yde den bedste service til alle, jeg møder. Jeg har det ganske enkelt bedst, når jeg ved, at mine kunder har fået den bedst muligt hjælp, hvad enten det er en spinning event hvor der skal fundraises penge, en fodboldrejse til England eller en salgsopgave for en af byens virksomheder.
 
Min erfaring dækker bredt, og det er én af mine styrker i dag. Jeg er udlært i tøjbranchen og har i flere år drevet egen butik i gågaden. En årrække var jeg ansat hos byens fodboldhold med ansvar for salg og kommerciel udvikling. Men selvstændigheden trak og søgeportalen Best of Viborg blev næste station. Her deler jeg og markedsfører jeg alt det bedste i Viborg.
 
Sideløbende med Best of Viborg driver jeg Hermann Salg & Events - her tilbyder jeg rådgivning og støtte til netop din event og tager gerne imod en salgsudfordring, ligesom jeg gerne sender jer trygt og sikkert af sted på en rejse med fodbold eller golf som omdrejningspunkt. Giv mig et kald eller en mail, og du får et seriøst svar.

Jeg tilbyder...

FREELANCE SALGSOPGAVER.
EVENTARRANGØR.
REJSER.

  Mine referencer
  • Indehaver af Hermann Salg & Events
  • Indehaver af søgeportalen bestofviborg.dk
  • Salgschef hos Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S
  • Indehaver af Adam Jeans Dept.
  • Udlært hos Tøjeksperten Døssing i Viborg

Giv mig et kald på tlf. 22 30 39 30